Izvor:
02.03.2018 u 21:58
0

Murinjo: Mislim da je ovo poslednja Zlatanova sezona u klubu!

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović najverovatnije igra poslednju sezonu u dresu Mančester Junajteda, izjavio je menadžer kluba Žoze Murinjo na konferenciji za medije.

Iskusni napadač je letos produžio ugovor sa Junajtedom do kraja sezone, ali je od povratka na teren u novembru posle sedmomesečne pauze odigrao samo pet utakmica u Premijer lige pre nego što se ponovo povredio krajem januara.

"Mislim da Zlatan igra poslednju sezonu u Junajtedu, a na njemu je da odluči da li će na nastaviti da igra ili ne. Sramota je da povrede u nezgodnom momentu bace senku na odličnu karijeru. Teška sezona za Ibrahimovića", izjavio je Murinjo na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Kristal Palasa.

Ibrahimović je u Junajted stigao u julu 2016. godine iz Pari Sen Žermena, a pre toga igrao je za Milan, Barselonu, Inter, Juventus, Ajaks i Malme.

Fudbaler koji u klupskoj karijeri ima 31 trofej u dresu reprezentacije Švedske igrao je 116 puta i postigao 62 gola.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter