Izvor: Novosti
03.11.2021 u 21:34
0

Napadač Reala postigao hiljaditi gol kraljevića u Ligi šampiona pa ustupio mesto Luki Joviću (VIDEO)

Završene su prve dve utakmice današnjeg programa Lige šampiona..

PROČITAJTE JOŠ:Od stidljive lepotice do multimilionerke koja nastavlja da niže uspehe! ANA ZARAĐUJE 7.500 dolara po danu!

Fudbaleri madridskog Reala savladali su Šahtjor sa 2:1. Oba gola za kraljeviće postigao je Karim Benzema na asistenciu Vinisijusa.

Prvi od ta dva bio je 1000. gol Madriđana u Ligi šampiona, čime su postali prvi klub koji je probio ovu neverovatnu granicu. Realu je za to bilo potrebno 455 utakmica u elitnom takmičenju, to je još jedna kategorija u kojoj je najbolji klub 20. veka neprikosnoven.

Luka Jović je igrao od 79. minuta kada je zamenio upravo Benzemu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter