Izvor: Telegraf
10.10.2021 u 19:30
0

Nejmar iznenadio izjavom, najavio reprezentativni kraj

Brazilac će u Kataru, kako je najavio, igrati poslednje utakmice za reprezentaciju u karijeri

Brazilski fudbaler Nejmar izjavio je da će mu naredno Svetsko prvenstvo u Kataru biti poslednje u karijeri iako tek sada ulazi u najzrelije igračke godine. U februaru će napuniti 30 godina, međutim ne vidi sebe dalje od Katara u nacionalnom timu.

PROČITAJTE JOŠ: Italija osvojila treće mesto u Ligi nacije!

Fudbaler Pari Sen Žermena je ovo izjavio u dokumentarcnom filmu „Neymar & The Line Of Kings“

– Mislim da će mi ovo biti poslednje Svetsko prvenstvo – ekskluzivno je otkrio Brazilac, lider i kapiten južnoameričke selekcije.

– Vidim to tako jer ne znam da li više imam menatlne snage da se nosim sa fudbalom – kao da mu je dosta svega, priča Brazilac.

Ipak, imaće motiva napretek u Kataru da vodi Brazil do slave.

– Učiniću sve da sve ispadne dobro, daću sve za moju zemlju i da ispusnim svoj najveći san o kom sam maštao kao dete. Nadam se da to mogu.

„I don’t know if I have the strength of mind to deal with football any more.“

Neymar expects the 2022 World Cup will be his last

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter