Izvor: Blic
29.10.2021 u 17:25
0

NEJMAR OPET NA METI KRITIKA: Navijačima se ne sviđa to što je partimanijak

Brazilska fudbalska zvezda Nejmar, nalazi se često u žiži javnosti zbog stvari koje nemaju veze sa fudbalom, a tako je bilo i ovog puta kada su isplivale nove fotografije iz provoda.

PROČITAJTE JOŠ:  SRBIJA DOBIJA NOVI FUDBALSKI STADION: Oživeće jedan od najstarijih klubova

Napadač PSŽ-a poznat je kao neko ko voli dobar provod, pa ga s toga bije glas da je „noćna ptica“ koja često stavlja zadovoljstvo ispred profesionalnih obaveza i vodi nezdrav život.

Ovakve tvrdnje su razbesnele Nejmara, koji više nije mogao da trpi celokupno „etiketiranje“ da je gospodar žurki, a to mu je javnost prilepila, kako on kaže – nezasluženo.

PROČITAJTE JOŠ: Đoković je bivši?! Dolazi smena generacija

– Govorim o poštovanju. Ljudi pričaju: ’A, Nejmar ne vodi računa o sebi, Nejmar ovo, Nejmar ono’. Kako onda trajem 12 godina na vrhu ako ne pazim na sebe? To niko ne ume da mi objasni. Znam da se brinem o sebi. Imamo fizioterapeuta, imam kondicionog trenera, suštinski su 24 sata sa mnom. Zbog čega? Tek onako? – rekao je Brazilac.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter