Izvor: Alo.rs
16.09.2020 u 16:14
0

NEJMAR RAZOČARAO: Isplivao podmukli potez Nejmara (VIDEO)

Nejmar je optužio igrača Marseja Alvara Gonzaleza za razisam tokom francuskog El Klasica, ali je na kraju Braziliac bio taj koji je isključen

Iako je utakmica odigrana u nedelju uveče, strasti se još uvek nisu smirile, a tokom dana je isplivao i video na kojem se može videti koliko je Nejmar bio podmukao.

PROČITAJTE JOŠ…

USPEŠAN START ĐOKOVIĆA! POBEDIO Karuza u Rimu!

NOĆ ZA NAMA: U dva udesa, dvoje povređeno, uključujući i DETE!

ŠOKANTNO OTKRIĆE NAUČNIKA! Evo koliko dugo ste ZARAZNI nakon korone!  

TAČI: Niko nema pravo da pregovara o ZAJEDNICI SRPSKIH OPŠTINA

Najnovije istraživanje pokazalo: MOŽDANI UDAR prvi simptom KOVIDA-19

Naime, tokom gužve Nejmar se krio iza jednog igrača PSŽ-a kada je ispružio svoju levu ruku i udario fudbalera Marseja.

Nekoliko trenutaka kasnije uz asistenciju VAR-a brazilski superstar je isključen, a u medijima se spominje drakonska kazna od čak šest utakmica neigranja.

Posle utakmice nastojao je da ispadne žrtva i optuživao igrače Marseja za rasizam, a čini se da i Brazilac nije čist u svemu i da snosi deo krivice, zbog čega ga protivnici i ne vole.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter