Izvor: Tanjug
20.09.2021 u 12:52
0

Nema vremena za žaljenje, IDEMO DALJE! Ivan Obradović komentarisao remi sa Zvezdom

Fudbaler Partizana Ivan Obradović izjavio je da su crno-beli u derbi ušli bojažljivo, ali da nema vremena za žaljenje.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 u 165. večitom derbiju.

PROČITAJTE JOŠ: Fudbaleri Partizana i Zvezde remizirali su u 165. večitom derbiju!

„Prvih 15 minuta igre nismo izgledali onako kako je trebalo i i kako su na nas navikli. Posle smo stvorili šanse i vodilii do 80. minuta. Šteta, ostaje žal, ali idemo dalje. Imamo bodovnu prednost, sledeća utakmica je već u četvrtak, nema prostora za žaljenje i idemo na pobedu. Da smo pobedili, odvojili bismo se pet bodova na tabeli i to bi bila ozbiljna bodovna razlika. Sad smo gde smo i bili, idemo dalje i to je to. Svi funkcionišemo kao jedan, to je najvažnije. Svako svakog podržava, idemo dalje i mislim da ćemo izać na pravi put“ , rekao je Obradović posle meča.

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ RAZOČARAN: Kiselo lice trenera nakon remija sa Zvezdom

Miloš Jojić dodao je da je Crvena zvezda bila nešto bolji rival i da su crno-beli neoprezno primili gol.

„Igrali smo bojažljivo na početku. Zvezda je za nijansu bolji rival, a od tog momenta smo na neki način samo mi postojali na terenu. Igrali smo dosta bolje, stvarali saanse i dali gol. Ostaje žal što nismo dali još neki gol i priveli utakmicu kraju. Mislim da je najrealnije bilo da smo pobedili. Pred kraj utakmice naivno primamo pogodak“, rekao je Jojić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter