Izvor: Alo.rs
10.09.2020 u 09:27
0

NEOČEKIVANO! FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Ivanović odbio Turke i prihvatio poziv Hrvata (FOTO)

Bivši kapiten Srbije je i dalje na ceni.

Branislav Ivanović ipak neće u Tursku, već se vraća u Englesku. Mediji na Ostrvu javljaju da će nekadašnji kapiten Srbije karijeru nastaviti u Vest Bromvič Albionu! Menadžer povratnika u Premijer ligu Slaven Bilić po svaku cenu želi 36-godišnjeg Ivanovića u timu jer Srbin poseduje ogromno iskustvo i odlično poznaje engleski fudbal.

Ivanović je ispisao istoriju sa Čelsijem, osvojio je sve moguće trofeje, od januara 2008. do 1. februara 2017. godine, kad je i zvanično napustio London i otišao u Zenit.

SVE O SPORTU

POGLEDAJTE KO IMA ŠANSU DA BUDE NA TRONU ZBOG NOLETOVE DISKVALIFIKACIJE: Poznati parovi polufinala US opena

TRAGEDIJA! LINIJSKI SUDIJA UMRO NAKON ŠTO GA JE POGODILA LOPTICA NA US OPENU: Najcrnji dan u istoriji belog sporta

U BANJALUCI OTVOREN TENISKI CENTAR: Oglasio se Novak ali svi prepričavaju reči njegovog oca Srđana

BUDIMPEŠTA SLAVI: ODRŽAN POLUMARATON bez stranaca

KLIPERSI OPRAVDALI ULOGU FAVORITA: Jokić sjajan, ali nije mogao sam da „nosi“ Denver

U klubu iz Sankt Peterburga je postao kapiten, nastavio je da osvaja trofeje, oprostio se duplom krunom i odbio manji ugovor, pa je ovog leta postao slobodan. Imao je dobru ponudu iz Turske, ali poziv VBA je sve promenio i trebalo da se transfer realizuje do kraja nedelje. Premijer liga počinje već za vikend, a VBA u nedelju dočekuje Lester. 



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter