Izvor: 24sedam
06.09.2024 u 15:15
0

NESREĆA U FUDBALSKOM SVETU: Poginuo trener Ajntrahta iz Frankfurta

Stradao u saobraćaju

Trener omladinske ekipe nemačkog Bundesligaša, Ajntrahta iz Frankfurta, Helge Raše poginuo je u četvrtak u teškoj saobraćajnoj nesreći saopštio je klub na društvenim mrežama.

Nije jasno kako je došlo do saobraćajne nesreće, mada se u nemačkim medijima navodi informacija da je vozilo naletelo na šljunak koji je ostao nakon radova na putu, zbog čega je proklizalo i uradilo u drvo. Raše, star 33 godine, ostao je mrtav na licu mesta

– Slomljeni smo zbog gubitka trenera ekipe do 19 godina, Helgea Rašea. On je stradao u strašnoj saobraćajnoj nesreći u četvrta. Naše misli su zajedno sa njegovom porodicom i prijateljima – napisali su iz Ajntrahta.

Sa njim nije bilo drugih putnika u momentu saobraćajne nesreće u automobilu.

Raše je inače već nekoliko godina bio trener U19 tima, dok je prethodno do prošle godine bio na čelu ekipe do 17 godina i smatrali su ga jednim od najvažnijih šrafova ekipe iz Frankfurta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter