Izvor: BLIC.rs
22.02.2021 u 22:17
0

NEVIĐENI HAOS! Sudija poništio gol, pa ceo tim uleteo u teren! Superliga ovako nešto ne pamti! (VIDEO)

Potpuni haos na utakmici Superlige Javor – Novi Pazar!

U FOKUSU

SVEDOČENJE MILANOVIĆA U ĆIRILICI: Na osveštavanju spomenika u Voćinu nas je zamalo ubila KAŠIKARA

APLAUZ ZA NEZABORAV: Lampioni poleteli u nebo, čamci njemu u čast, Đoletov lik na Petrovaradinskoj tvrđavi (FOTO)

SPEKTAKULARNO! OVO MORATE DA VIDITE: Stigli prvi snimci sa Marsa (VIDEO)

USTAŠKI KRVOLOK! Ljubo Miloš logorašima u Jasenovcu rezao rebra i otvarao stomak! Skončao je na VEŠALIMA! (FOTO)

Pri rezultatu 1:0 za domaće, sudija je u nadoknadi vremena poništio pogodak gostiju zbog ofsajda, na šta je čitav tim Pazara uleteo na teren – uključujući rezervne igrače i članove delegacije!

Šta se desilo možete videti i na 2:20 snimka:

Napadač gostiju Nemanja Dragutinović šutirao je i poslao loptu u mrežu, a dok je putovala ka golu sudija Milan Ilić je prekinuo igru. S obzirom na to da ofsajd nije bio, pretpostavka je da je dosudio prekršaj u napadu gostima u borbi za skok.

Kada su se Pazarci povukli na klupu, meč je nastavljen, a odmah posle izvođenja lopte izbilo je veći sukob, u kojem su učestvovali vezista gostiju Mirza Delimeđac, njegov saigrač Marko Marinković, kao i krilo domaćih Alija Krnić i njegov saigrač Milorad Balabanović…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter