Izvor: B92
18.03.2022 u 12:56
0

Niko nije rekao brutalniju istinu o Messiju i Ronaldu: Njihove karijere su gotove

Nekadašnji reprezentativac Francuske Nikolas Anelka izjavio je da su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo praktično završili svoje karijere.

Ističe da je to sasvim normalno s obzirom na njihove godine. Ističe da je to sasvim normalno s obzirom na njihove godine. Kako kaže, sam je u 32. godini života shvatio da ne može više da igra na vrhunskom nivou, te je iz Čelsija otišao put Šangaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Mislim da bi obojica morala da budu mudrija. Trebalo bi da pronažu neke manje naporne izazove, jer moraš da pametne odluke donosiš da bi završio na vrhu“, zaključio je Anelka.

Ni Francuz nije imao lošu karijeru. Između ostalih je nosio dresove PSŽ-a, Arsenala, Liverpula, Reala, Juventusa, Sitija. Kultnu ulogu ima Boltonu, a verovatno najveće uspehe je doživeo u dresu „plavaca“ iz Londona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter