Izvor: Alo.rs
06.12.2020 u 07:28
0

NOVI LJUBIMAC CRNO-BELIH OTKRIO VELIKU TAJNU

Drugoplasirani klub sa tabele Superlige Srbije se mučio protiv Čukaričkog sve do 86. minuta.

Došao je tiho, strpljivo je čekao šansu – i dočekao je! Mladi napadač Partizana Nikola Štulić rekao je posle pobedničkog gola protiv Čukaričkog, da će mu debitantski gol u omiljenom dresu, prvi u seniroskoj konkurenciji, dati dodatni motiv da nastavi da radi još jače i da se nada da će crno-beli nastaviti da pobeđuju.

– Naporno sam radio, trenirao sam za ovo, ovo mi je bio san i drago mi je što sam ga ostvario. Nastaviću još jače da radim i da se namećem treneru – rekao je 19-godišnji Štulić posle gola i pobede.

– Igrao sam u omladinskom pogonu, čekao sam šansu i došla i drago mi je što sam je iskoristio – dodao je momak rođen u Sremskoj Mitrovici.

SAZNAJTE I:

GLUMAC NENAD JEZDIĆ HOSPITALIZOVAN! Ozbiljno mu narušeno zdravlje!

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U UŽICU! Dva stana sravnjena sa zemljom!

KORONA NIJE NEPOBEDIVA! Ovi podaci govore sve!

EPISKOP DAVID KRUŠEVAČKI NAPUSTIO BOLNICU!

UŽAS U TRŠIĆU: Posle svađe izbo suprugu i sina

Na pitanje šta su mu trener Aleksandar Stanojević i stučni štab rekli pre ulaska u igru, Štulić je rekao: „Danas ćeš ga dati, danas je tvoj dan“.

Štulić je posebno istakao da su mu svi saigrači čestitali posle utakmice.

– Vidim da im je svima drago. Mi smo ekipa, dobra je hemija među nama. Drago mi je što smo napravili ovaj niz i nadam se da ćemo nastaviti sa pobedama – rekao je Štulić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter