Izvor: alo
04.01.2021 u 14:56
0

NOVI ZADATAK ZA KRSTAJIĆA: TSC ima sve kao da je u Bundesligi!

Nisam postavljao nikakve uslove, ni finansijske, jednostavno, kada sam došao na prvi i jedini sastanak sa Upravom i video kako izgleda ovo zdanje, bio sam fasciniran. TSC ima sve kao jedan Bundesligaš – rekao je novi trener Mladen Krstajić

 Znajući Janoša Žemberija, predsednika ovog kluba, verujem da je ovo samo početak – rekao je Krstajić na promociji u Fudbalskoj Akademiji TSC u Bačkoj Topoli.

Krstajić je istakao da mu je potpuno jasno šta Bačka Topola, Vojvodina i Srbija dobijaju sa klubom kao što je TSC.

SVE O SPORTU

KOKEZA UŠAO U RAT SA VIDIĆEM: Pet godina ne radi ništa a soli pamet svima!

VANSERIJSKI UČINAK SRBINA! PONOVIO TRIPL-DABL: On je NEZAUSTAVLJIV

NEŠTO NIJE U REDU SA MITROVIĆEM: Sta se dešava sa SRBINOM?!

„Ovo je domaći zadatak za sve klubove, ovako treba da izgleda jedan klub u 21. veku“, istakao je bivši selektor Srbije i dodao da je željan dokazivanja i da je fudbal bio i ostao njegov život..

Krstajić je u klubu nasledio Zoltana Saba, koji je nedavno iznenada preminuo, a sa njim u TSC dolaze pomoćni trener Dušan Bajić i trener Stefan Janković.

Takođe, danas je promovisan novi sportski direktor Mirko Jovanović, koji je do sada obavljao posao pomoćnog trenera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter