Izvor: alo
15.01.2021 u 20:13
0

ODLUČENO JE! ON JE NOVI SELEKTOR SRBIJE

Fudbalski savez doneo odluku, „orlići“ dobijaju selektora.

Nakon što je Igor Spasić razrešen sa funkcije selektora mlade reprezentacije, Fudbalski savez Srbije odlučio je da na njegovo mesto postavi Aleksandra Rogića (39), pišu mediji

Rogić će na novoj funkciji imati zadatak da odvede igrače do 19 godina na Evropsko prvenstvo. Ugovor sa njim potpisan je na godinu dana.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

Fajzer će smanjiti isporuke vakcije za Evropu

U Vladi CG završen sastanak sa Ðukanovićem

POVODOM MASOVNE VAKCINACIJE ODRŽAN SASTANAK: Od ponedeljka kol-centri za pomoć starijima oko imunizacije

EVROPSKA UNIJA PRETI BOSNI: Situacija sa migrantima je neprihvatljiva!

Srbiju najpre očekuje završni krug kvalifikacija, martovski turnir u Holandiji, u kojem će uz jakog domaćina imati za rivale Jermeniju i San Marino. Samo najbolji u grupi obezbediće plasman na Prvenstvo Evrope u Severnoj Irskoj.

Rogić će predvoditi reprezentaciju do 19 godina, tačnije igrača rođenih 2002. godine ili kasnije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter