Izvor: novosti
20.11.2021 u 15:10
0

OGLASILA SE BOLONJA:Stanje Mihajlovića bolje u poslednjih 12 sati

Bolonja u nedelju od 15 časova igra meč 13. kola Serije A protiv Specije, a neizvestan za ovaj meč je trener Siniša Mihajlović.

On je poručio da ima simptome gripa, a ne temperaturu posle treće doze vakcine, koju nije ni dobio, kako su preneli pojedini mediji na Apeninima.

Bolonja se potom oglasila saopštenjem da je stanje Mihajlovića u poslednjih 12 sati bolje i da se nadaju da će biti u stanju da vidi subotnji trening.

Mihajloviću su pre nekoliko dana, na posebnoj ceremoniji, uručeni ključevi grada, kao počasnom građaninu Bolonje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter