Izvor: Republika.rs, Happy BSC
12.08.2022 u 19:49
0

OPRAVDANA VISOKA OČEKIVANJA Pristup TV Arene sport prenosu Premijer lige oduševio gledaoce!

Ljubitelji fudbala u Srbiji imali su priliku da proteklog vikenda uživaju u utakmicama engleske Premijer lige na kanalima TV Arena sport, koja je otkupila prava za prenos nove sezone ovog takmičenja.

Gledaoci su bili i više nego zadovoljni ozbiljnošću i posvećenošću sa kojom se pristupilo, kako bi oni uživali u majstorijama najboljih svetskih fudbalera.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Jedna od stvari koju posebno ističu je ta što smo po prvi put imali mogućnost da pratimo multiprenos Premijer lige. U subotu od 16 časova na programu su bile četiri utakmice, a najbitnije detalje i golove smo mogli da vidimo u direktnom prenosu na kanalu Arena sport 1 premium. Pored toga, svako ko je želeo da pogleda neku specifičnu utakmicu mogao je to da uradi na nekim od ostalih Areninih kanala, pošto su sva četiri duela uživo prenošena.

Već od prvog kola mogli da slušamo stručne komentare poznatog trenera Nebojše Miloševića, koji će tokom cele sezone biti u ulozi stručnog konsultanta, pa će gledaoci njegove opservacije i zapažanja moći da prate iz nedelje u nedelju

VELIKO PRIZNANJE ZA NAŠEG FUDBALERA Kostić među 15 kandidata za UEFA igrača godine!

Takođe, ljubitelji fudbala su sa zadovoljstvom istakli da su sve utakmice Premijer lige koje je Arena je prenosila, prenošene na kanalima u HD rezoluciji, a takav je bio i subotnji multiprenos.

Posebnu pažnju privukao je studio, a gledaoci su istakli da on izgleda svetski i podseća na one najbolje iz Engleske i SAD, kao i da veliki ekran u pozadini i travnata podloga, njima donose pravi fudbalski doživljaj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter