Izvor: Happy BSC
15.11.2021 u 17:00
0

Otišao na Svetsko prvenstvo ili osvojio turnir – isto ti je – pica i pivo! Poručio je Mitrović

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je plasman na Mundijal u Katar pobedom u Lisabonu nad selekcijom Portugala rezultatom 2:1.

Srpski napadač Aleksandar Mitrović sinoć je postao heroj nacije kada je u 90. minutu uspeo da zatrese mrežu Portugala u sred Lisabona i tako Srbiji obezbedi direktnu kartu za Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine.

PROČITAJTE JOŠ:„ORLOVIMA“ STIGLO MILION EVRA: Predsednik Vučić ispunio obećanje

Ipak, posle velikog slavlja – na terenu i u svlačionici – Mitrović je ogladneo, a na zvaničnom profilu FSS podeljen je zanimljiv snimak na kome se vidi kako je srpski napadač uzeo celu picu za sebe.

– Otišao na Svetsko prvenstvo ili osvojio turnir – isto ti je – pica i pivo! – poručio je Mitar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter