Izvor: Happy BSC
02.01.2021 u 14:10
0

OTKAZANA UTAKMICA: Mitrović neće skoro na teren

Utakmica 18. kola Premijer lige, između Barnlija i Fulama, koji je trebalo da se igra u nedelju, otkazana je zbog korona virusa!

OVO ĆE VAS ZANIMATI:

VUČIĆ NAJAVIO USPEŠNU 2021. GODINU: Biće velika, svi će se nečemu obradovati

UŽAS U RAKOVICI: Policajac (40) se UBIO pištoljem u stanu!

DANAS JE DAN SVETOG IGNJATIJA BOGONOSCA: Pomaže svakom ko mu se obrati, a običaji nalažu da se umese kolači i deca povuku za uši

JOKIĆU SKOK IZMAKAO: Denver poražen od Finiksa

KORONA KOSI AMERIKU: Više od 20 miliona potvrđenih slučajeva od početka pandemije, u poslednja tri dana preminulo 10.000 osoba

Rukovodstvo engleskog prvenstva obratilo se javnosti saopštenjem, u kome se navodi da se u redovima Kotidžera pokazao novi broj zaraženih slučajeva, pošto je i njihov meč protiv Totenhema nedavno odložen zbog istog razloga.

Duel Brajton – Fulam je već četvrti meč u Premijer ligi, koji je otkazan zbog virusa Kovid-19, a osim mečeva Mitrovićeve ekipe, na spisku su i: Njukasl – Aston Vila, odnosno, Everton – Mančester Siti. Čelnici najelitnijeg engleskog ranga su naglasili da će se takmičenje nastaviti po planu, kao i da su zaraženi fudbaleri već u karantinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter