Izvor: Alo.rs
31.08.2020 u 16:53
0

OVO CRVENO-BELI NISU OČEKIVALI: UEFA posle žreba prekraja sudbinu Zvezde

Državljani Srbije ne mogu da uđu na teritoriju Kipra

Crvena zvezda u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igra sa kiparskom Omonijom.

Žreb je rekao da crveno-beli treba da gostuju, ali pitanje je hoće li se igrati na Kipru na stadionu GSP.

Na sajtu Ministartsva inostranih poslova Srbije navedene su procedure za ulazak u svaku zemlju, a za Kipar piše sledeće:

IZBORI U CRNOJ GORI…

NOVI PREDMET U SRPSKIM ŠKOLAMA: Od 1. septembra PRVACI će izučavati DIGITALNI SVET!

Ovo su KONAČNI REZULTATI izbora u Crnoj Gori!

KRIVOKAPIĆ: Desila se sloboda! Neka nam priđu sve nacionalne stranke!

HAOS U NIKŠIĆU: Automobilom uleteo u grupu koja je slavila! Ima povređenih! (VIDEO)

PODGORICA SLAVI! Krivokapića primio Amfilohije!(VIDEO)

– Državljani Srbije ne mogu da uđu na teritoriju Kipra, osim lica koja imaju regulisan boravak. Ukoliko lice ne poseduje negativan PCR test, ima mogućnost testiranja po dolasku na Kipar, o sopstvenom trošku (60 evra). Bez obzira na posedovanje negativnog testa, obavezna je mera samoizolacije u trajanju od 14 dana. Dva dana (48 sati) pre isteka samoizolacije, lice je u obavezi da se ponovo testira o svom trošku (85 evra). Rezultat testiranja treba da se pošalje na elektronsku adresu monada@mphs.moh.gov.cy, a samoizolacija će biti ukinuta ukoliko je rezultat ponovnog testiranja negativan. Pored toga, za ulazak na teritoriju Kipra neophodno je da se dobije dozvola za putovanje – Flight pass na sajtu https://cyprusflightpass.gov.cy i to 24 sata pre poletanja aviona. Uvedene su kazne za sve putnike koji nemaju elektronski popunjen Flight pass u iznosu od 300 evra. Države su svrstane u tri kategorije: kategorija A (nije potreban PCR test, ni samoizolacija), kategorija B (neophodan je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata pre poletanja) i kategorija C u koju je svrstana Srbija.

UEFA je predvidela i ovakve situacije, solucija je da se igra na neutralnom terenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter