Izvor: kurir.rs
15.09.2020 u 10:47
0

OVO JE BOGATSTVO: Mesi i Ronaldo zarađuju besnoslovne svote koje ne možete ni da zamislite

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo ubedljivo su najplaćeniji fudbaleri današnjice.

Prema listi čuvenog magazina „Forbs“ oni su jedini fudbaleri koji će u narednih godinu dana zaraditi više od 100 miliona dolara.

Argentinac je na prvom mestu, od ugovora sa Barselonom dobiće neverovatnih 92 miliona dolara, a od sponzorskih ugovora na njegov račun leći će još 34 miliona. Dakle, Mesi će naredne godine biti bogatiji za 126 miliona dolara.

OVO MORATE ZNATI

TRAMP JASAN: Vučić i Hoti su UČINILI SVET BEZBEDNIJIM

LETO NE POSUSTAJE: Pogledajte prognozu za narednih sedam dana

SRBIJA I SRPSKA ZAJEDNO SLAVE: Simbol sloge i jedinstva SRPSKOG NARODA

NOVA DUŽNOST ZA ĐURIĆA: Postao ambasador Srbije u Vašingtonu

KRIZA A NOVCA SVE VIŠE: Od sledeće godine veća primanja za zaposlene i penzionereC4%87a-primanja-za-zaposlene-i-penzionere

DO KRAJA NEDELJE SASTANAK PREDSEDNIKA SA DAČIĆEM: Uskoro Srbija najverovatnije dobija koncetracionu vladuovatnije-dobija-koncetracionu-vladu

NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA ZADRŽI FOTELJU: Milo uvodi vanredno stanje da bi sačuvao vlast?!

Ronaldo od ugovora sa Juventusom dobija 70 miliona i 47 miliona dolara od sponzora. Portugalac će tako zaraditi devet miliona manje od svog kolege iz Barselone.

Na trećem mestu po zaradi je as Pari Sen Žermena Nejmar sa 96 miliona, dok je Kilijan Mbape četvrti sa 42 miliona dolara.

Među prvih deset na listi su Mohamed Salah, Pol Pogma, Antoan Grizman, Geret Bejl, Robert Levandovski i David De Hea.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter