Izvor: Kurir
04.11.2021 u 13:11
0

OVO JE RONALDOV SKRIVENI DAR: Portugalac je KOMPLETNO IMUN NA STRES, zato igra kao mašina

„U bilo kojoj državi, na bilo kom stadionu i u bilo koje vreme… On se samo pojavi u najvažnijem momentu i uspe“, ovako je legendarni as Junajteda Rio Ferdinand prokomentarisao nastup maestralnog Kristijana Ronalda na stadionu u Bergamu.

Neverovatni Portugalac je najzaslužniji što je tim sa Old Traforda još uvek u igri za plasman u osminu finala Lige šampiona. Na tri vezana meča u najelitnijem evropskom takmičenju vadio je „Crvene đavole“ iz pepela.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA NA UDARU UEFA: Loše vesti za CRVENO-BELE!

Protiv Viljareala postigao je gol u 95. minutu za pobedu 2:1, u narednom kolu je doneo Junajtedu preokret protiv Atalante u 81. minutu (3:2), a u utorak je sa dva gola doneo vredan bod engleskom timu u borbi za nokaut fazu. Pogodak za konačnih 2:2 postigao je u 91. minutu utakmice.

Jednostavno, kad je teško – RONALDO!

Pre dve godine organizacija „SciSports“ sprovela je istraživanje o tome kako stres utiče na fudbalere u ključnim momentima utakmice. Analizirali su čak 7.000 minuta i rezultati su pokazali da je Kristijano Ronaldo bez premca.

PROČITAJTE JOŠ: Napadač Reala postigao hiljaditi gol kraljevića u Ligi šampiona pa ustupio mesto Luki Joviću (VIDEO)

Portugalac je najbolji po svim parametrima, jednostavno je imun na pritisak i u stresnim momentima donosi odlične odluke na terenu.

Zanimljivo, na vrhu liste je iskusni Argentinac Serhio Aguero, a loše rezultate imali su brazilski as Nejmar i Belgijanac Edin Azar. Njih pritisak „ubija“, pa kad je na terenu drama retko preuzimaju odgovornost.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter