Izvor: kurir.rs
20.10.2020 u 22:16
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Čelsi registrovao legendarnog golmana VIDEO

Legendarni golman Čelsija Petr Čeh (38) završio je karijeru 2019. u dresu Arsenala, ali nije isključeno da ćemo ga ove sezone gledati u timu sa Stamford Bridža u utakmicama engleske fudbalske Premijer lige.

PROČITAJTE JOŠ

ZAVRŠENA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: U nedelju će se znati tačan SASTAV VLADE (FOTO, VIDEO)

OGLASIO SE DAČIĆ POVODOM IMENOVANJA ZA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE: Evo šta je rekao o novoj funkciji

DRAMA U PALATI PRAVDE: Čoveku pozlilo, PREMINUO u hodniku suda!

Trener Frenk Lampard uvrstio je iskusnog golmana u sastav kao rezervnog igrača bez ugovora. Čeh je zaposlen u klubu kao tehnčiki savetnik, a zbog pandemije koronavirusa i nestabilne situacije trener Čelsija je odlučio da prijavi i nekada jednog od najboljih golmana sveta.

Trofejni golman je od 2004. do 2015. bio član Čelsija. Sa Plavcima je osvojio15 trofeja, uključujući i četiri Premijer lige, Ligu šampiona i Ligu Evrope.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter