Izvor: Sport.blic
24.12.2021 u 11:51
0

OVOM TANDEMU SE KLANJA SRBIJA: Tadić otkrio zbog čega se „ljuti“ na Mitrovića

Srpski fudbaler Dušan Tadić kaže da je predlagao svom klubu Ajaksu da kupi Aleksandra Mitrovića.

Mitrović je igrač Fulama već nekoliko godina i uspešno brani boje „kotidžersa“.

Međutim, kako je Fulam na relaciji Premijer liga – Čempionšip, a Mitrović je ove sezone u vanserijskoj formi, utoliko je više Tadić „ljut“ na svog saigrača iz nacionalnog tima.

– Znamo se u dušu. On tačno zna šta će se desiti kad imam loptu, baš kao i ja znam šta će da se desi. Sjajno se slažemo i na terenu i van njega, mi smo već videli neke situacije koje će se tek desiti. Baš je vidljiva dobra saradnja – rekao je Tadić posle ceremonije dodele Zlatne lopte.

Tadić je u četvrtak treći put dobio priznanje za najboljeg u našoj zemlji, dok je Mitroviću pripalo priznanje „Zlatni gol“ godine.

To je onaj pogodak protiv Portugala u Lisabonu za 2:1, kojim je Srbija obezbedila direktan plasman na Mundijal u Kataru. Pogodak koji je namestio upravo Tadić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter