Izvor: Blic
25.09.2021 u 09:49
0

PARTIZAN I DALJE ZARAĐUJE OD SADIKA: Ugovorne klauzule Nigerijca pune budžet u Humskoj

Bivši fudbaler Partizana Umar Sadik i dalje „doprinosi“ klubu iz Humske, a razlog su klauzule uključene u ugovor koji je potpisao s Almerijom.

Njegova ekipa je u petak savladala Tenerife (3:1) u sedmom kolu španske Segunde, a jedan od golova postigao je upravo Sadik.

PROČITAJTE JOŠ: Grobari u ŠOKU! Partizan raskinuo ugovor sa Sumom!

Što se „parnog valjka“ tiče u ovom momentu taj gol nije imao značaj, jer je Sadik već postigao 25 pogodaka i Partizanu doneo pola miliona evra, a sada bi na račun kluba iz Humske moglo da legne još toliko.

Naime, Sadik je sinoć upisao 49. nastup za Almeriju, a kada bude odigrao svoju 50. utakmicu, Partizanu će stići još pola miliona evra. Zanimljivo je da bi to moglo da se dogodi već 4. oktobra kada Almerija igra protiv Đirone, baš na rođendan srpskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:  FUDBALER CRVENE ZVEZDE VIŠE NIJE STRANAC

Podsetimo, Nigerijac je prodat Almeriji za pet miliona evra, uz mogućih još četiri kroz razne bonuse. Za crno-bele bi najbolje bilo da Almerija ostane na prvom mestu i izbori plasman u Primeru sa Sadikom, jer bi u tom slučaju Partizan dobio čak tri miliona evra. Inače, Sadik je na šest utakmica ove sezone u Segundi, postigao četiri gola i upisao asistenciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter