Izvor: Alo
15.10.2024 u 07:20
0

PARTIZAN JE MOJA KUĆA: Savo otkrio zašto se vratio u Partizan

Savo Milošević je iskreno govorio o svom povratku Partizan

– Sve su to normalne stvari koje se dešavaju u fudbalu, u ovom momentu u Partizanu. E sad, situacija u Partizanu nije samo problematična na terenu, nego i kad je u pitanju upravljanje, a kad se sve to spoji, onda je malo komplikovanje. To što sam prihvatio, pa Partizan je moja kuća. Od 1989. godine, 35 godina i čovek ne može normalno i racionalno da razmišlja kad su u pitanju te stvari. To je kao da vas pita sin ili sestra, ili majka da nešto uradite. To je prosto tako. Odlučili smo da probamo da pomognemo bar što se tiče ovog stručnog dela na terenu, ali biće potrebno dosta stvari i van terena, biće to dug i mukotrpan proces, ali evo krenuli smo, videćemo koliko brzo možemo sve to da uradimo – rekao je Milošević.

 

Imajući u vidu sve postojeće probleme, kakve su ambicije Partizana do kraja sezone?

– Gledao sam dosta Partizanovih utakmica, sa Saletom Stanojevićem sam prijatelj, i njega znam od 1989. godine i nije mi bilo teško da analiziram neke stvari. Nema tu jasno definisanih ambicija. Ovo su psihološki jako teške situacije, treba ostaviti prošlost iza, da ne razmišjamo mnogo ni o budućnosti. Prva sledeća utakmica je najvažnija, ne treba da rasipamo pažnju na ostale stvari. Jedini pravi lek za ovu situaciju su rezultati, ne postoji nijedna druga formula. A da bi to moglo što pre da bude dobro i uspešno, neophodno je da razmišljamo samo o prvoj sledećoj utakmici – objasnio je Milošević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter