Izvor: Blic.rs
17.09.2020 u 14:05
0

PARTIZAN NAVIJA ZA AUTSAJDERE: CRNO-BELI VEĆ MISLE O POVLAŠĆENOM PLEJ-OFU

Još uvek je dug put Partizana do plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, ali već postoje taktiziranja koga bi valjalo izbeći u toj fazi kada će crno-beli biti povlašćeni.

Igraće danas izabranici Aleksandra Stanojevića sa moldavskim Sfintulom i ukoliko pobede nadati se povoljnim rezultatima nekih drugih mečeva jer će svakako biti među nosiocima u potencijalno poslednjem kolu, ali bi im i odovarao poraz pojedinih favorita kako bi ta faza svakako bila lakša.

Prema trenutnoj projekciji, mada je odigrana samo jedna kvalifikaciona runda, Partizan je nosilac i za rivala bi u plej-ofu mogao da ima sledeće nepovlašćene timove: Standard iz Liježa, FSCB, Granada, Milan, AEK Atina, Rendžers, LASK, Hapoel Ber Ševa, Rozenborg, Apolon, Rems i Rijeka.

SVE O SPORTU

HAOS NAKON FUDBALSKE DRAME NA KIPRU: ZVEZDIN AUTOBUS UPAO U RULJU NAVIJAČA OMONIJE! Povređena ŽENA sa dvoje 

REGION BEZ LIGE ŠAMPIONA: Posle Zvezde, ispao i Dinamo

MESI SA 20 METARA ODUŠEVIO SPEKTAKULARNIM POTEZOM: EVROGOL za pamćenje

TUČA O KOJOJ SE PRIČA: Komisija pet crvenih pretvorila u 16 mečeva kazne

Naravno, to nisu klubovi koji su izborili ovu fazu, već imaju bolji koeficijent od rivala u kvalifikacijama, kakav je slučaj primera radi sa Standardom koji će igrati protiv Vojvodine.

Dakle, crno-beli će navijati za poraze favorita jer će takav rasplet podizati listu timova u povlašćenu grupu. Najpre Standard više ne bi bio potencijalni rival Partizana, onda FSCB ukoliko „prebrodi Sentu“, pa Granada, izuzetno neprijaten rival Milan…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter