Izvor: Alo.rs
16.12.2020 u 13:14
0

PIKSI SE OGLASIO: Evo šta je rekao o mestu selektora!

Dragan Stojković Piksi bi uskoro mogao da sende na klupu Srbije, a sada se tim povodom oglasio i sam legendarni as

On je bio gost na postavljanju kamena temeljca u Inđiji za japansku fabriku Tojo tajers.

– Ja sam kao gost došao, dobio sam pozive sa svih strana. Još letos sam obećao da ću prisustvivati jer se radi o japanskoj korporaciji. Proveo sam 13 godina u Japanu u toj predivnoj zemlji. Živeli smo u jednom društvu koje je mnogo lepo upoznati. Vrlo specifičan narod i može mnogo da se nauči – rekao je Stojković

Nastavio je u istom ritmu.

–  Da da, sve je to bilo tako kada bi se šalili. Ako mislite na predsednika Vučića, ja koliko zna, politika se ne meša u fudbal. Zašto bih ja pričao sa njim?

Priča o fudbalu nije bilo.

SVE O SPORTU

FUDBALSKI SVET TUGUJE: Ostaće upamćen kao izuzetan veliki profesionalac

FERDINAND O MEČEVIMA SA SITIJEM: Ferguson je postao ljubičast kada je video Van Nistelroja sa tim dresom

Filipovski otkrio zašto je Partizan izgubio!

JOKIĆ PROMOVIŠE SRBIJU: Učio saigrače da igraju kolo! (VIDEO)

–  Nisam pričao sa njim o tome. Neki novinari su pokušali da me pitaju za fudbal juče, ali sam objasnio da sam doašo zbog podizanja fabrike. Nisam bio rapsoložen da pričam o fudbalu, na odmoru sam.

Piksi je progovorio o mestu selektora.

–  Moram da imam dobre informacije da bi dao svoje mišljenje. Da li ću biti selektor ili neću videćemo. Ne mogu da kažem ni da ni ne. Neko ko me želi mora da me želi kompletno!

Na pitanje šta bi radio da je selektor imao je spreman odgovor.

– Znam da bi nas odveo u Katar. Znam jer verujem u to i izvukao bih iz igralča maksimum, maksimuma. Ne mogu da ti neki igrači u utakmici koja je najbitnija da budu najgori. To se u poluvremenu reši – zaključio je Stojković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter