Izvor: Novosti
15.06.2022 u 12:27
0

POJAČANJE U PARTIZANU: Zlatan Šehović se vratio među crno-bele

Partizan je doveo prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Ponovo je crno-beli dres obukao levi bek Zlatan Šehović.

Momak koji je ponikao u klubu iz Humske se vratio kući nakon perioda provedenog u izraelskom Makabiju Netanji. On je sa vicešampionom Srbije potpisao trogodišnji ugovor.

Nije ovaj 21-godišnjak mogao da sakrije oduševeljenje što je ponovo zadužio opremu Partizana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Ja sam dete Partizana i mnogo mi znači ovaj povratak. Od prve sekunde kada se pojavila priča za Partizan nisam imao dilemu gde ću, koji će mi klub biti sledeći. Kada sam otišao u Izrael rekao sam da želim da se jednog dana vratim, tako da sam zaista presrećan – rekao je Šehović za klupski sajt.

Momak iz Beograda je igrao sjajno u Izraelu, čak je bio i proglašavan za najboljeg defanzivca.

– U Izraelu sam dosta napredovao za dve i po godine. To je bilo veliko iskustvo za mene. Sazreo sam kao igrač, posebno prošle sezone kada sam proglašen za najboljeg defanzivnog igrača lige.

Šehović ističe da odlično poznaje trenera Iliju Stolicu i zna šta on zahteva od igrača.

– Sarađivao sam sa šefom Stolicom dva puta do sada, u reprezentacijama do 17 i do 21. godine. Po mom mišljenju on je najbolji naš trener trenutno, tako da mislim da je Partizan doneo pravu odluku dovođenjem njega za šefa stručnog štaba. Mnogo sam srećan i uzbuđen što ćemo opet sarađivati.

Neće mu biti potrebno mnogo vremena da se privikne na klub, jer je konstantno pratio utakmice Partizana.

PARTIZAN POČEO PRIPREME ZA NOVU SEZONU: Trener Stolica okupio 26 igrača

– Partizan sam pratio dve i po godine konstantno, svaku utakmicu. Baš svaku. Zato znam gde dolazim i spreman sam. Svi znamo šta sledeća sezona donosi, koliki je ulog, a ciljevi u Partizanu su uvek najveći – zaključio je Šehović.

Zlatan je po povratku u Humsku zadužio dres sa brojem 12.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter