Izvor: Alo.rs
12.08.2020 u 20:10
0

POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Italija želi na MARAKANU

Italijani potvrđuju, Federiko Makeda je izabrao Crvenu zvezdu. Napadač je uslove, kako se šuška već dogovorio, ali posao još uvek nije zvanično završen. U Beogradu bi dobio platu od 500.000 evra, a u slučaju plasmana u Ligu šampiona na osnovu premija bi mu pripalo još 250.000. U dresu Panatinaikosa po važećom ugovoru dobija 250.000 evra godišnje.

SVE O SPORTU

ZVEZDA POČELA PRIPREME: Saša postrojio igrače na Kopaoniku! (FOTO)

TUGA: Mladi reprezentativac poginuo u sudaru sa vozom!

LOM NA SVADBI: Zdravko Mamić zgrabio mikrofon i zapevao srpski hit! (VIDEO)

Ostao je dakle onaj drugi deo posla, ubediti Panatinaikos da ga pusti za obeštećenje znatno niže od isprva željenog. Atinski Zeleni su na početku pregovora insistirali na sumi od okruglo 1.000.000 evra, ali to baš i nije realno s obzirom na to da Makedi sledećeg leta ističe ugovor, a ovog se neće niko razbacivati.

Zvezda je zato ponudila 400.000 evra i 15 odsto od naredne prodaje 29-godišnjeg špica. Ako on bude odigrao dobro, rado će crveno-beli taj deo i isplatiti. Samo još da stigne zeleno svetlo iz Atine. A, u Ljutice Bogdana se nadaju takvom epilogu do kraja nedelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter