Izvor:
09.05.2017 u 23:01
0

PORAZ ĐUROVSKOG NA DEBIJU: Neuspela šok terapija, Zvezda izgubila od Čuke, ali ušla u finale Kupa!

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, iako su u revanšu igranom na stadionu Rajko Mitić poraženi od Čukaroičkog 2:1 (1:0). Crveno-beli su prošli u borbu za trofej zbog pobede u prvom meču 4:1.

Golove su oba puta posle prekida postigli Ožegović u 4. minutu i Milić, koji je u 54. minutu postigao autogol zatresavši mrežu Crvene zvezde. Počasni pogodak za crveno-bele dao je Boaći iz penala, koji je u 74. minutu igrajući rukom u kaznenom prostoru Čukaričkog skrivio Đurić.

Zvezda, koju je prvi put u ovom mandatu vodio trener Boško Đurovski igrala je bledo, iako je imala inicijativu većim delom meča, u kojem je utisak je tim sa Banovog brda oštećen. Naime, u 39. minutu Petar Bojić je već prevario golmana Zvezde Manojlovića, ali je akcija napadača Čukaričkog prekinuta zbog ofsajda, koji ako je suditi po snimku nije postojao.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter