Izvor: kurir
11.01.2021 u 08:35
0

PORTUGALAC MENJA ISTORIJU FUDBALA: SAMO još jedan GOL i postaje NAJVEĆI!

Kristijano Ronaldo postigao je treći gol za Juventus u nadoknadi vremena u pobedi protiv Sasuola.

Osim što je potvrdio tri  jako važna boda svojoj ekipi u borbi za titulu, as Juventusa se ovim pogotkom  izjednačio se po broju golova sa Jozefom Bikanom, najboljim strelcem u istoriji fudbala.

Naime Portugalc  jeovim golom sustigao sa legendarnog Čeha, koji je postigao 759 golova u karijeri (730 u klupskom i 29 u nacionalnom fudbalu).

Ronaldo je protiv Sasuola izjednačio rekord star 66 godina, a već protiv Intera u narednom kolu Serije A imaće priliku da uđe u istoriju.

SVE O SPORTU

UDAR TITANA: FERGUSON OPLEO PO HABIBU: Taj glupan uopšte nema toliko pobeda!

ON JE HEROJ NACIJE: Ono što je Jokić uradio NBA liga je čekala 50 godina!

SRPSKI KOŠARKAŠ SE POVREDIO: Bogdanović slomio kost u kolenu! Sezona JE GOTOVA?!

Ronaldo je od Bikana postigao manje golova u klupskoj kategoriji, ali je daleko uspešniji u reprezentativnoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter