Izvor: BLIC
23.07.2021 u 20:08
0

Potvrđena optužnica Ognjenu Vranješu – preti mu pet godina robije?!

Protiv poznatog banjalučkog fudbalera Ognjena Vranješa i njegovog brata Stojana, potvrđena je optužnica zbog napada na mladića i devojku, a koji se desio prošle godine u Robnoj kući „Boska“ u Banjaluci.

VAŽNO:

ĐUKANOVIĆ OŠTRO REAGOVAO NA ZAKON U SREBRENICI: Ovo što je Valentin Incko uradio u BiH je totalno kukavički! (VIDEO)

SASLUŠANA ČETVORICA ZA SILOVANJE DEVOJKE: Požalila se majici da je napastvovana na rođendanu – okrivljeni se branili ćutanjem!

REAKCIJA MUZEJA ŽRTAVA GENOCIDA NA ODLUKU INCKA: To je suprotno istorijskim činjenicama!

ANA BRNABIĆ O NESREĆI NA KARABURMI: Šta god kažete biće suvišno – to što je ovaj čovek uradio je UŽASNO!

Početak suđenja braći Vranješ zakazan je za 13. septembar, a prema najavama preti im do 5 godina robije zbog nanošenja telesnih povreda.

Podsetimo, Ognjen Vranješ potukao se u junu  prošle godine u Banjaluci. Svađa je izbila u restoranu „Agape“, a sukob se desio na izlasku iz restorana, tačnije na drugom spratu robne kuće „Boska“ kod pokretnih stepenica, a portal banjalukainfo navodi da je Vranješ jednog momka udario pesnicom u lice i tom prilikom mu izbio zub.

On se od siline udarca skotrljao niz stepenice i zadobio povrede kao i njegova devojka. Vranješ je tada uhapšen i odveden na saslušanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter