Izvor: Happy BSC
31.12.2021 u 08:16
0

PRETUČEN I OPLJAČKAN POZNATI FUDBALER! Četvorica ga napala u sopstvenoj kući (FOTO)

Žoao Kanselo je podelio snimak svog izubijanog lica nakon što su ga napala četvorica dok je štitio svoju porodicu u kući. Zvezda Mančester sitija (27) ispričao je svoju priču svojim milionskim pratiocima na Instagramu zajedno sa slikom na kojoj se vidi iskasapljena glava i modrica kod oka.

Policija istražuje ovaj incident.

Kanselo je sugerisao da je pokušao da uzvrati – tvrdeći da je „pokazao otpor“ – dok su nasilnici pretili partnerki Danijeli Mačado i ćerki Alisiji,  pre nego što su pobegli sa ukradenim nakitom.

Portugalski defanzivac, koji je uživao u još jednoj sjajnoj sezoni na Etihadu, napisao je šokantnu poruku: „Nažalost, danas su me napale četiri kukavice koje su me povredile i pokušale da povrede moju porodicu. Kada pokažete otpor, to se dešava. Uspeli su da mi uzmu sav nakit i ostave me sa licem u ovakvom stanju. Ne znam kako postoje ljudi sa takvom podlošću. Meni je najvažnija porodica i na sreću svi su dobro. A ja posle toliko životnih prepreka, ovo je samo još jedna koju ću savladati. Čvrst i jak, kao i uvek.

Čelnici Premijer lige Siti su rekli u saopštenju: „Šokirani smo i užasnuti što su Žoao Kanselo i njegova porodica bili podvrgnuti provali u svoj dom ove večeri tokom koje je Žoao takođe napadnut. Klub podržava Žoaa i njegovu porodicu.

Kanselo je prešao u Siti iz Juventusa za 60 miliona funti 2019. godine i igrao je 101 put u svim takmičenjima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter