Izvor: Novosti
13.12.2021 u 12:00
0

PRVI PUT U TRENERSKOJ KARIJERI: Pocrveneo Saša Ilić – Prštalo na Čairu, po dva penala i isključenja

Buran meč u 20. kolu Superlige Srbije odigrali su Radnički i Čukarički na „Čairu“. Posle mnogo „vatre“, borbenosti i propuštenih prilika, rivali su napustili teren najpravednijim rezultatom – 1:1.

Čukarički došao do prednosti u 37. minutu desetim golom u prvenstvu Đorđa Jovanovića, koji je postigao „prvenac“ iz penala bivšeg igrača Partizana.

Bio je to jedini šut u okvir gola Čukaričkog. Ispostaviće se dovoljan za remi, pošto je inicijativu Radsničkog odbio dobrim odbranama golman Brđana Đorđe Petrović.

Odbrana gostiju je dugo odolevala, da bi u finišu ali je Stefan Šapić prekršajem doprineo da Nišlije dobiju priliku za izjednačenje. Najtrožu kaznu je u gol pretvorio Aleksandar Pejović i domaćinu obezbedio četvrti remi u poslednjih pet utakmica.

Nije se legendarni kapiten Partizana Saša Ilić mirio sa tom odlukom, žestoko je prigovorio arbitru Marku Srećkoviću.

Usledila je reakcija sudije, pa je proslavljeni as kluba iz Humske isključen. Pre vremena u svlačionicu je morao i Miladin Stevanović, ali Nišlijama nije to mnogo pomoglo. Rezultat se nije promenio.

SUPERLIGA SRBIJE, 20. kolo:

Subota

Radnički 1923 – TSC 0:3 (0:1)

/Vukić 27, 79, Banjac 71./

Radnički Niš – Čukarički 1:1 (0:1)

/A. Pejović p. 73. – D. Jovanović p. 36./

Kolubara – Proleter (17)

Nedelja

Novi Pazar – Voždovac (14)

Mladost Lučani – Napredak (14.30)

Vojvodina – Spartak (16)

Ponedeljak

Metalac GM – Partizan (15.45)Crvena zvezda – Radnik (18)

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter