Izvor: alo
25.12.2020 u 08:26
0

SAD JE I ZVANIČNO: Marakanu napušta jedan od najboljih fudbalera!

Čeka se adekvatna ponuda.

Činilo se da je konflikt sa trenerom i nesportsko ponašanje prošlost za Gelora Kangu, ali izgleda da je Gabonac završio svoju misiju u Crvenoj zvezdi, po drugi put u karijeri. 

Kako pišu mediji crveno-beli su odlučili da je iskusni vezista na prodaju te će čekati adekvatnu ponudu za njega. Ukoliko takva ponuda stigne, vrlo rado će je prihvatiti. Iako je došao letos kao veliko pojačanje, najveće pored Aleksandra Kataija, na Marakani gotovo da ništa nije pokazao ili bar podsetio na one igre iz prvog mandata.

SAZNAJTE JOŠ

SUDAR KOD KRUŠEVCA: Dve osobe POGINULE, saobraćaj OBUSTAVLJEN!

ODLAZI: Bivši trener Partizana OTPUŠTEN IZ KLUBA

OVO NIKADA NISTE VIDELI: Pogledajte kako je crnogorska mafija upakovala pola miliona evra! (VIDEO)

PRIMOPREDAJA VLASTI U BANJALUCI: Stanivuković seda u fotelju gradonačelnika, ZAPRETIO PRIJAVAMA

Navijači će mu se zahvaliti na golu protiv Genta, ali je to jedino vredno pomena. Kanga sa Zvezdom ima ugovor na još dve i po godine što znači da u Ljutice Bogdana očekuju adekvatnu zaradu.

Gabonac je ove sezone postigao tri gola i upisao pet asistecija što nije dovoljno njegovom renomeu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter