Izvor: alo.rs
30.08.2020 u 10:22
0

SAD JE I ZVANIČNO: Srpski napdač napušta Fiorentinu

Vreme je za promenu sredine.

Mladi srpski napadač Dušan Vlahović će napustiti Fiorentinu do kraja ovog prelaznog roka, javljaju mediji na Apeninima. Italijanski mediji javljaju da su za Srbina zainteresovani Parma i Verona i da žele da angažuju napadača na pozajmicu sa pravom otkupa

PROČITAJTE JOŠ…

TRAGEDIJA KOD POŽAREVCA: Nikola je bio divno dete, kod njih u kući samo se čuje plač

Udruženje „Knez Miroslav“: KRENULA AUTO-LITIJA za zaštitu SRPSKIH SVETINJA

JEZIVO: Na društvenim mrežama OSVANULE NOVE PRETNJE Vučiću!

OD PRVOG SEPTEMBRA NOVI ZADATAK ZA OKO SOKOLOVO: Još 28 ulica biće pokriveno

Vlahović (20) je prošle sezone odigrao 30 utakmica u Seriji A i postigao šest golova, ali je šansu u većini slučajeva dobijao sa klupe. U Parmi ili Veroni bi imao značajno veću minutažu, što odgovara svim stranama. Očekuje se da se transfer u jedan od dva kluba realizuje do kraja sledeće nedelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter