Izvor: Blic.rs
05.10.2020 u 13:36
0

ŠEF STRUČNOG ŠTABA ORLOVA ŽELI POZITIVSN PRISTUP: „Zašto bih otišao ako izgubimo od Norveške? Nisam nikad bežao, neću ni sad!?“

Selektor fudbalera Srbije, Ljubiša Tumbaković, oglasio se pred okupljanje Orlova.

Sledi meč odluke u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo, Srbija gostuje Norveškoj 8. oktobra, a Tumbaković je govorio o pritisku i očekivanjima, jer Srbija nije bila učesnik EURO još od 2000. godine.

–  Pričamo paušalno, zašto bih odlazio sa klupe, ovo je posao kao i svaki drugi? Naravno da nikad nisam pobegao, neću ni ovoga puta. Vodio sam milion utakmica i vodiću i dalje. Ako razumišljamo negativno kao neki, onda ne treba ni da sarađujemo – rekao je Tumbaković.

PROČITAJTE JOŠ…

PITANJE KOJE ZANIMA SVE! DA LI ĆE SE I DALJE DRŽATI NASTAVA U ŠKOLAMA? Evo šta o tome kaže Predrag Kon za TV HEPI!

SCENE KOJE SE NE ZABORAVLJAJU: Evo šta se dešavalo na ulicama Beograda pre tačno 20 godina

Žuti meteoalarm NA SNAZI U CELOJ SRBIJI, meteorolozi izdali upozrenje, evo do kada važi i na šta se odnosi!

DOLIJAO I BOMBAŠ SA PUMPE: Preti mu robija od skoro dve decenije!

– Ovo je sport, treba u tom pravcu da razmišljamo, i mi i mediji. Ako tako razmišljamo pre meča, onda neće biti ništa. Ima i drugih poslova u životu da se radi.   

Pobednik meča Norveška – Srbija  sastaće se sa boljim timom iz duela Škotska – Izrael, a pobednik ide na Evropsko prvenstvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter