Izvor: Blic
23.02.2021 u 23:10
0

SERGEJU PRESELA LIGA ŠAMPIONA! Bajern demolirao Lacio, Bavarci već u četvrtfinalu! Žiru srušio Atletiko

U Bukureštu i Rimu su odigrana dva uzbudljiva meča osmine finala Lige šampiona.

VAŽNO

VUČIĆ POSLE SEDNICE PREDSEDNIŠTVA SNS: Srbija više nije džak za udaranje, odgovorićemo na svaku laž (VIDEO, FOTO)

SLUČAJ PONOVO PRED TUŽILAŠTVOM: Žerar Depardje optužen za silovanje mlade glumice!

SUĐENJE ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ U sudnicu ulaze Sandra Afrika i Indi

TEŠKA NESREĆA U PANČEVU: Propao kroz krov skladišta i poginuo!

Bajern je na gostovanju stekao veliku prednost pred revanš pobedivši Lacio 4:1, dok je Čelsi porazio Atletiko Madrid na neutralnom terenu sa 1:0.

Olivije Žiru je bio čovek odluke, ali tek nakon VAR asistencije koja je ispravila odluku sudije Briha.

Velika se borba vodila u Bukureštu koji je određen kao mesto odigravanja utakmice Atletiko Madrid – Čelsi zbog pandemije korona virusa. Mogao je ovaj derbi osmine finala elitnog evropskog takmičenja da se završi i bez pobednika, ali se za to pobrinu Olivije Žiru – ili ipak možda VAR sistem.

Francuski špic je u 71. minutu jednim akrobatskim potezom doveo svoj tim u vođstvo, ali je čuveni arbitar Feliks Brih poništio gol. Dobio je poziv da pogleda snimak, nakon čega je odlučio da je ipak sve bilo regularno.

Znatno drugačija situacija je bila u Rimu gde je već u finišu prvog poluvremena Bajern imao veliku prednost od tri postignuta gola.

Devet minuta je trebalo Robertu Levandovskom da nastavi fenomenalnu golgetersku sezonu i donese vođstvo Bavarcima, a već u 24. minutu je bilo 2:0.

PROČITAJTE JOŠ

U ARILJU ZARAŽENE ČETIRI BEBE: Štab zaseda ponovo u sredu

STEFANOVIĆ ZADOVOLJAN SARADNJOM: Srbija i UAE imaju izuzetne odnose

EKSKLUZIVNO OTKRIĆE NA HAPPY TV! Jelena Puhač: JA SAM DARA IZ JASENOVCA!

Fenomenalna akcija minhenskog tima koju je talentovani Džamal Musijala krunisao prvim golom u Ligi šampiona. Gorecka je proigrao mladog Engleza koji je raspalio sa oko 17 metara i bio precizan. U smiraj prvog dela igre je i Liroj Sane bio precizan za treći pogodak svoje ekipe.

Iako su već bili u teškoj situaciji, ona je po Lacio postala još teža na startu drugog poluvremena kada je nakon oštrog centaršuta Sanea Aćerbi poslao loptu u svoju mrežu za 4:0.

Tračak nade je doneo Hoakin Korea koji je postigao prvi pogodak za italijansku ekipu u Rimu, ali je to bilo samo kasno buđenje Inzagijevog tima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter