Izvor: Blic
10.12.2021 u 12:53
0

„SIN MI JE REKAO DA SAM LIČIO NA MURINJA“ Stanković o „klizanju na kolenima“ i istorijskom uspehu: Ne znam koji su dometi ove Zvezde

Dejan Stanković je sa oduševljenjem govorio o velikom uspehu njegovog tima i direktnom plasmanu u osminu finala Lige Evrope.

šef stručnog štaba crveno-belih otkrio i da je neposredno nakon meča razgovarao sa sinom Stefanom koji mu je rekao kako je tokom proslave ličio na Žozea Murinja.

– Braga je odlična ekipa, sa sjajnim trenerom, ali teren uvek pokaže kako stvari stoje. Imali smo sreću i zaslužili smo je, znali smo sta hoćemo, svesni smo naših kvaliteta, bile su uvodne reči Dejana Stankovića.

Trener crveno-belih je bio upitan o trku i klizanju na kolenima čime je proslavio pobedu.

– Zvezda je to, emocije su to. Taj trk je bio istorijski trk i to ispod naših navijača. Ipak, čestitke idu igračima i hvala navijačima na podršci. Sin Stefan mi je rekao da sam mu tokom proslave ličio na Murinja. Zbog proslave poput Žozea na Nou kampu, a ne zbog trenerske veličine.

Stanković je poručio kako je svestan uspeha.

– Svestan sam uspeha, mada ja neke stvari čuvam u sebi. Ne znam da li je ovaj uspeh realan, ali je stvarnost. Napravili smo čudo.

Zvezda je obezbedila direktan plasman u osminu finala Lige Evrope i sledeći evropski meč će imati tek u martu, dok je žreb kada će saznati rivala zakazan za 25. februar.- Ne razmišljam o potencijalnim rivalima, daleko je mart. Sad mi je u glavi sledeći rival u prvenstvu, Radnik iz Surdulice.

Osmina finala, četvrtfinale, polufinale, finale… Sve izgleda sada tako blizu, ali je Stanković na zemlji.

– Što se tiče dometa ove ekipe, ne znam koje su granice Zvezde!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter