Izvor: happyBSC
16.12.2020 u 10:07
0

ŠIRI SE ISTRAGA O SMRTI MARADONE Vozač pod istragom, uhvaćen u laži!

Smrt legendarnog argentinskog fudbalera Dijega Maradone i dalje je top tema u zemlji Gaučosa, a tamošnji mediji prenose da je pokrenuta istraga protiv njegovog ličnog vozača Maksimilijana Trimarčija.

OVO MORATE ZNATI

OSAM GODINA OD JEZIVE TRAGEDIJE U ALEKSINCU: PRESUDIO Mileni na istom mestu gde je ubijena i SUZANA!

PREDSEDNIK SRBIJE IMA DOBRE VESTI: NAZIRE SE SVETLO NA KRAJU TUNELA

DANAS PRED SUDOM MALČANSKI BERBERIN: Neuropsihijatri svedoče o psihičkim traumama maloletne žrtve

MISTERIJA! ZAŠTO SE SKRIVA MITROPOLITOV AMANET: Stopirano objavljivanje Amfilohijevog testamenta!

Trojica sudija koji rade na slučaju naredili su dodatnu istragu protiv Trimarčija  (44) koji je godinama bio Maradonin vozač. On je navodno svedočio da nije bio na mestu Maradonine smrti, ali kamere i podaci s mobilnog govore drugačije. Osim što je bio Maradonin vozač, Trimarči je i brat Dijegovog računovođe koji je vodio nekoliko poslova legendarnog fudbalera.

Trenutno još uvek nije na listi osumnjičenih, ali prema pisanju argentinskih medija, to bi mogao postati u sledećih nekoliko sati. Tužilac Patrisio Ferari naredio je pretres njegove kuće i zaplenu mobilnog telefona i drugih elektronskih uređaja. U više navrata je primećen kako ulazi u kuću u kojoj je Maradona preminuo ujutro 25. novembra.

SVE O SPORTU

FUDBALSKI SVET TUGUJE: Ostaće upamćen kao izuzetan veliki profesionalac

FERDINAND O MEČEVIMA SA SITIJEM: Ferguson je postao ljubičast kada je video Van Nistelroja sa tim dresom

Filipovski otkrio zašto je Partizan izgubio!

Iako je to negirao, podaci Trimarčijevog mobilnog telefona i zapisi s CCTV kamera jasno ukazuju da je boravio u kući u kojoj je Maradona bio poslednjih dana svog života. Sada je pitanje zašto je lažno svedočio i zbog toga je pokrenuta istraga koja bi trebala ponuditi odgovore u narednim danima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter