Izvor: Objektiv
15.01.2021 u 17:36
0

SKANDAL U ENGLESKOJ: Srpski reprezentativac se potukao sa saigračem u klubu, pa završio na zemlji!

Ponovo u centru pažnje…

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević ponovo se našao u centru skandala. Naime, kako prenose mediji, veizista Kristal Palasa je ušao u fizički sukob sa saigračem iz kluba, Mičijem Batšuaijem.

Englezi pišu da su se dva fudbalera sukobila na treningu uoči meča sa Arsenalom, ali da su veći incident sprečili ostali saigrači koji su se našli u blizini. Uspeli su da razdvoje srpskog i belgijskog igrača i smire tenzije.

Kako se prenosi, Milivojević je bio besan na Batšuaija, jer je Belgijanac navodno zabušavao na treningu. On je je neozbiljno pristupio veži, što je razbesnelo Milivojevića koji je uputio snažnu loptu ka Palasovom napadaču. Usledio je sukob. Fudbaleri su razmenili nekoliko udaraca, da bi na kraju Milivojević završio na zemlji. Saigrači su ubrzo “uleteli” i smirli Milivojevića i Batšuaija.

Podsetimo, na početku godine, Milivojević se našao takođe u centru skandala, pošto se je zajedno sa Aleksandarom Mitrovićem prekršio kovid protokol.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter