Izvor: B92
20.07.2020 u 13:17
0

SKANDALAZNA PARTIJA „ĐAVOLA“ Obrukao se najskuplji defanzivac (VIDEO)

„Crveni đavoli“ su poraženi na Vembliju sa 3:1, a meč su obeležili momci zaduženi za čuvanje svog gola.

Pre svih golman David De Hea. Mnogo bolji nije bio ni Megvajer, najskuplje plaćeni defanzivac u istoriji fudbala. Engleski reprezentativac se tokom čitavog meča mučio sa Olivijeom Žiruom, a pred kraja prvog poluvremena uspeo je da sa terena izbaci svog saigrača Erika Baija. Sudarili su se glavama, a mnogo gore je prošao momak iz Obale Slonovače, koji je na nosilima iznet sa terena.

Megvajer je loše reagovao i kod drugog gola, nije na vreme ušao u blok Mejsonu Mauntu, a kakav je bio kod trećeg, dovoljno govori podatak da je postigao autogol.

Ipak, njegovu partiju protiv Čelsija možda najbolje oslikava situacija iz finiša, kada kapiten Junajteda bukvalno nije znao šta će sa loptom.

Čini se da Junajted sa ovakvom igrom odbrambenih igrača nije mogao bolje da prođe u meču za plasman u finale najstarijeg i najmasovnijeg takmičenja na Ostrvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter