Izvor: TANJUG
31.10.2022 u 15:54
0

SKUPŠTINA FSS ODLOŽENA ZA UTORAK: Fudbalska Srbija još uvek bez predsednika!

Izborna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FS S), koja je trebalo da bude održana danas u Staroj Pazovi, odložena je za sutra zbog nedostatka kvoruma, saopštio je predsednik Odbora za sprovođenje izbora Ivan Radošević.

SVU SREĆU I USPEH ŽELIM LEGENDI SRBIJE: Vučić dobio dres Sampdorije od Stankovića (FOTO)

On je rekao da je na osnovu Statuta sednica izborne Skupštine pomerena za 24 sata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za kvorum je bilo neophodno 43 delegata, pošto Skupština FS S ima 85 delegata. Na Sednici je trebalo da bude izabran novi predsednik FS S.

Jedini kandidat za novog prvog čoveka FS S bio je aktuelni potpredsednik Nenad Bjeković. On je trebalo da bude izabran za naslednika Slaviše Kokeze, koji je podneo ostavku u martu 2021. godine.

Protiv Bjekovićevog izbora je bila Crvena zvezda, a navijači „crveno-belih“ su čak najavili i proteste ukoliko legenda Partizana postane prvi čovek Saveza.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter