Izvor: Telegraf
28.12.2021 u 17:09
0

ŠOKANTNA ODLUKA BIVŠEG KAPITENA SRBIJE: Aleksandar Kolarov odlazi u penziju!?

I dok se već gotovo par poslednjih prelaznih rokova piše o tome kako bi Aleksandar Kolarov mogao u Crvenu zvezdu stigla je nova šokantna informacija.

Ovo niko nije očekivao od njega.

Naime, postalo je jasno da Inter više ne želi da zadržava u timu bivšeg srpskog kapitena što znači kraj njegove epizode u Milanu.

Prema pisanju italijanskog lista “Korijere delo Sport”, Kolarov je veoma blizu odluke o odlasku u penziju.

Navodno, na prvom mestu se ističu zdravstveni razlozi bivšeg kapitena Srbije, odnosno učestale povrede u poslednjih par sezona.

Kolarov je za Inter vezan ugovorom do kraja sezone, ali bi u slučaju odluke da okonča igračku karijeru ta saradnja bila završena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter