Izvor: Tanjug
05.08.2021 u 21:52
0

ŠOKANTNO: Mesi napušta Barselonu

 Argentinski fudbaler Lionel Mesi (34) neće više nositi dres Barselone, saopštio je večeras katalonski klub.

VAŽNO:

VUČIĆ DANAS U VLADIČINOM HANU: Predsednik najavio zaposlenje preko 2500 radnika!

IN MEMORIAM: OVAKO JE ZA HAPPY TV GOVORIO LAZANSKI O SVOM POSLU: Ne postoje istraživački novinari, postoje samo DOBRI I LOŠI!

ANA BRNABIĆ OTKRIVA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nije važno više da zaposlimo ljude, već da oni imaju veća primanja – PROSEČNA PLATA BIĆE 900 EVRA!

Posle skoro dve decenije igranja za „blaugranu“, Mesi odlazi iz kluba, pošto nije uspeo da se dogovori oko finansijskih uslova sa upravom.

„Iako su obe strane danas postigle dogovor sa jasnom namerom da se produži ugovor, to se ne može dogoditi zbog finansijskih i strukturalnih prepreka (propisi La Lige). Kao rezultat, Mesi neće ostati u klubu. Obe strane žale što želje igrača i kluba neće biti ispunjene“, navodi se na sajtu fcbarcelona.com.

Barselona je izrazila izražava zahvalnost igraču za doprinos klubu i želi mu sve najbolje u nastavku karijere, kao i u privatnom životu.

Mesi je trenutno slobodan agent i može da bira novu sredinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter