Izvor: Novosti
21.11.2021 u 12:25
0

Solskjer je bivši, menja ga legenda Mančester Junajteda

Radi se o Majklu Keriku koji je više od pola karijere proveo u crvenom dresu.

Posle sramotnog poraza od Votforda (4:1), uprava Mančester Junajteda je ekspresno reagovala i smenila je trenera Ole Gunara Solskjera, dok je na njegovo mesto kao prinudno rešenje dovela Majkla Kerika.

Solskjer je već dugo vremena bio na izlaznim vratima, ali svaki put je uspeo da se spasi u poslednji čas s nekim dobrim rezultatom. Ipak, Votford je ona kap koja je prelila čašu.

Već se pominje nekoliko imena koja bi mogla da budu rešenja na duge staze, od kojih se izdvajaju Zinedin Zidan i Brendan Rodžers, međutim, moraće neko da vodi ekipu i dok se ne završi neki „kapitalac“ na klupi. Ta, pomalo, laskava titula pripala je Majklu Keriku, igračkoj legendi i čoveku koji je osvojio pet titula Premijer lige, kao i jednu Ligu šampiona s ovim klubom. 



Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter