Izvor: Tanjug
23.11.2022 u 19:49
0

Španci zablistali u prvom meču na Mundijalu u Kataru, Kostarika deklasirana sa 7:0 (3:0)! (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Španije pobedila je danas selekciju Kostarike sa 7:0 (3:0), na stadionu „El Tumama“ u Dohi, u meču prvog kola grupe E na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Golove sa Španiju postigli su Dani Olmo u 11. minutu, Marko Asensio u 21. minutu, Feran Tores u 31. i 54. minutu, Pablo Gavir Gavi u 74. minutu, Karlos Soler u 90. minutu i Alvaro Morata u 92. minutu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Španski fudbaleri su od početka nametnuli ritam koji im je odgovarao. Iz jedne od brojnih akcija došao je i gol Dani Olma u 11. minutu. Marko Asensio je u 21. minutu postigao gol na asistenciju Žordi Albe i time duplirao prednost španske selekcije. Kostarika nije uspevala da pređe polovinu i kreira svoj napad, što su Španci koristili i pritiskali zadnju liniju protivnika. Oskar Duerte je u svom šesnaestercu oborio španskog fudbalera u 31. minutu i time skrivio penal. Sa bele tačke precizan je bio Feran Tores.


Isti fudbaler bio je precizan u 54. minutu posle jedne od akcija njegovog tima. Španija je nastavila u istom ritmu i konstantno je napadala gol Kostarike. Bedem je probio Pablo Gavir Gavi u 74. minutu na asistenciju Alvara Morate. Karlos Soler je u 90. minutu postigao šesti gol za svoju reprezentaciju, dok je u 92. minutu precizan bio Alvaro Morata za konačnih 7:0.

NOVA SENZACIJA U KATARU Japan posle preokreta savladao Nemačku 2:1 (0:1), tri boda „samurajima“ doneo bivši igrač Partizana! (FOTO)

U drugom meču grupe E, Japan je pobedio Nemačku sa 2:1.

Mečevi drugog kola grupe E biće odigrani 27. novembra, a sastaće se Nemačka – Španija i Japan – Kostarika.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter