Izvor: mondoportal
25.06.2020 u 09:24
0

SRAMOTA U NIŠU: Navijači BRUTALNO izvređali igrače Partizana!

Bilo je vrelo u sredu uveče na Čairu tokom finala Kupa Srbije, koje je posle 120 minuta igre i velike drame pripalo Vojvodini posle boljeg izvođenja penala.

PROČITAJTE JOŠ

Sedam dana od STRAŠNE SAOBRAĆAJKE kod Vlade! Dečak i otac i dalje U BOLNICI!

NAGLI PORAST ZARAŽENIH u Srbiji! Sve više MLADIH U TEŠKOM STANJU! Moguće uvođenje VANREDNOG STANJA!

PANIKA! NE STIŽU DA SAHRANE MRTVE: U ovoj državi za 24 sata skoro 43.000 novoobolelih od korone

Partizan nije uspeo da i peti put uzastopno trijumfuje u masovnijem takmičenju FSS, a poraz od Novosađana teško je pao igračima i navijačima crno-belih.

oš se puleni Sava Miloševića nisu oporavili od šoka koji ih je sačekao na kraju penal lutrije, a podno severne tribine niškog stadiona dočekao ih je novi.

Nakon otpevane pesme „I kada ne budeš prvi ti“, fudbalerima se preko megafona obratio navijač, tako da se jasno i glasno čulo sve. A nije bilo nimalo lepo i prijatno…

Igrači koji su stajali na atletskoj stazi morali su da slušaju uvrede nezadovoljnih pristalica.

„Igrate k’o pi.ke. Je..o vas Lalatović u du.e! Zar ste zaboravili kako se za grb igra? To je to“.

Pobeđeni, utučeni i poniženi prvotimci Partizana su se posle neprijatnih scena ispred tribine sa Grobarima uputili ka centru igrališta gde su im uručene srebrne medalje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter