Izvor: Informer
10.11.2021 u 12:48
0

SRBIJA SIGURNO BEZ BITNOG IGRAČA ZA PORTUGAL! Vratio se u Italiju!

Dragan Stojković Piksi je definitivno ostao bez bitnog igrača pred utakmicu sa Portugalcima (nedelja, 20.45) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Verona je zvanično objavila da se Darko Lazović, koji se na prethodnom meču Serije A povredio, vratio u Italiju i da neće igrati za nacionalni tim.

PROČITAJTE JOŠ:Đoković ovako nešto nikada nije doživeo!

– Verona objavljuje da je u dogovoru sa medicinskim osobljem reprezentacije Srbije Darko Lazović napustio Staru Pazovu i da se vratio u Veronu. U narednih nekoliko dana će nastaviti sa terapijama i njegovo stanje biće praćeno iz dana u dan – navodi se u saoštenju Verone.

Selektor Stojković je već pozvao zamenu za Lazovića, ali ostaje da se vidi ko će pokrivati desnu stranu odbrane našeg tima protiv „Selesaa“.  

Bek Fiorentine Aleksa Terzić naknadno je pozvan u reprezentaciju Srbije.

 Beogradu je na to mesto u drugom poluvremenu ušao Nemanja Radonjić i odigrao možda i najbolji meč u reprezentativnoj karijeri. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter