Izvor: novosti
09.02.2022 u 11:56
0

Srbin imao fantastičan meč, a ovako je reagovao njegov trener

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović postigao je dva nova pogotka u pobedi Fulama.

Ekipa iz Londona grabi krupnim koracima ka Premijer ligi i to na srpski pogon, na plećima Aleksandra Mitrovića.

Kada je u šampionatu 2019/2020. dobio „Zlatnu kopačku“ kao najbolji strelac Čempionšipa, to je bilo jer je dao čak 26 golova. A sada je već dogurao do 30 pogodaka, i to za 14 takmičarskih nastupa manje.

Ipak, partije koje Mitrović pruža postale su „redovna pojava“ za sve, pa tako i za trenera Marka Silvu koji nakon meča nije pomenuo srpsku „gol-mašinu“.

– Moramo biti konstantni tokom celog meča i to je ono na čemu ćemo raditi. Bitno je što smo ponovo sačuvali svoju mrežu, lepo je imati ponovo takav osećaj. Nakon drugog gola izgubili smo na intenzitetu – rekao je Marko Silva.

Portugalski trener potom se dotakao samog početka meča i istakao da je sve išlo po dogovorenom planu za njegove izabranike.- Meč je počeo nešto sporije, nismo imali previše kvalitetnu igru na startu utakmice. Počeli smo da kontrolišemo dešavanja na terenu i znali smo da moramo da se nosimo sa direktnim loptama – podvukao je trener Fulama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter