Izvor: HappyBSC7telegraf
10.02.2022 u 15:08
0

SRCE DA PREPUKNE OD TUGE: Supruga golmana Pantića nije pobedila najtežu bitku! (FOTO)

Snežana Pantić, supruga golmana Đorđa Pantića,  nekadašnja prvakinja sveta u karateu. preminula je u 44. godini

Prelepa bivša šampionka sveta u borbama nije dobila bitku sa rakom. Ona se šest godina uz pomoć supruga Đorđa i maloletne ćerke Manje pokušavala da pobedi opaku bolest, ali nije uspela.

– Subotom ujutro imamo naše vreme. Što smo stariji, sve više ga cenimo i sve više uživamo u njemu. Ispričamo se kao ljudi, nasmejemo se, požalimo se jedno drugom, a nekad i ćutimo, jer se tokom nedelje od obaveza skoro ni ne viđamo. Ne volim kad nije tu. Zvučim kao neka baba, ali valjda je sve to prirodno kad provedeš sa nekim 17 godina svega i svačega, lepog i manje lepog, 17 godina teških i sjajnih trenutaka, ali ljubav je uvek negde tu bila, ispred nas ili iza ćoška, nekad smo je na kratko i proterivali, ali na kraju dana, naučili smo da se, ipak, samo od ljubavi živi. Verujte mi na reč, znam o čemu pričam – napisala je Snežana u septembru prošle godine.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter